Σχετικά με μας

Ο Γεώργιος Παπασημάκης είναι ο κορυφαίος πάροχος της περιοχής στον τομέα ολοκληρωμένων υπηρεσιών εναλλακτικών θεραπειών. Παγκοσμίως αναγνωρισμένος και με μια ειλικρινή δέσμευση για την κοινότητα, παρέχουμε προηγμένα προγράμματα στον τομέα των εναλλακτικών θεραπειών.


  Μέσα από τη χρήση των πλέον εξελιγμένων αλλά και παραδοσιακών θεραπευτικών μέσων και την κατάρτιση ατομικών προγραμμάτων, αναλαμβάνουμε να φέρουμε την Υγεία, την ενδυνάμωση ψυχής και σώματος καθώς και την πολυπόθητη ευεξία ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!!!:


Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε. Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τη φροντίδα των αναγκών της υγείας σας στον τομέα των εναλλακτικών θεραπειών και να προσφέρουμε πλήρη φροντίδα για όλη την οικογένεια. Ο Γεώργιος Παπασημάκης και οι συνεργάτες του είναι έμπειροι επαγγελματίες με αρκετά χρόνια εξάσκησης. Γι 'αυτό μπορούμε να βοηθήσουμε εσάς, τους φίλους σας και την οικογένειά σας με όλες τις ανάγκες φροντίδας σε αυτό τον τομέα. Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, και ότι θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας online ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά 9:00 πμ εως 9:30 μμ. Σάββατο μόνο με ραντεβού.